0
+
let

izkušnenj na področju konstrukcije in izdelave orodij

Ustanovljeni leta

2006
32

izkušenih strokovnjakov

Strokovnost

1.0

Starostna struktura zaposlenih zagotavlja dinamičen in visoko strokoven razvoj izdelkov, storitev na področju izdelave in obdelave orodij. Urejeni proizvodnji prostori se nahajajo v sklopu Štajerskega tehnološkega parka in poslovne enote v Peklu. Sodobna tehnološka oprema in usposobljeni strokovni kadri, nam zagotavljajo dobro organizirano proizvodnjo, ki je temelj nadaljnega razvoja družbe.

Sodelovanje

2.0

Poslovni proces je podprt z informacijskim sistemom LARGO, kar zagotavlja kompatibilnost in možnost direktnega kumuniciranja med posameznimi subjekti družbe. Vse navedeno je osnova in izhodišče za direktno sodelovanje z dobavitelji odlitkov tovarnam avtomobilov in ostalimi sistemskim dobaviteljem avtomobilskih delov.

Rast

3.0

Dolgoročno rast in uspešnost podjetja zagotavljamo z inovativnostjo, trajnostnim razvojem in uravnoteženo investicijsko politiko, kar bo zagotavljalo rast in povečevanje tržnih deležev, donosnost kapitala in krepitev finančne moči podjetja.

Odličnost

4.0

Naš cilje je izdelovati najkvalitetnejša orodja za kupce iz cele Evrope. Z več kot desetletnimi izkušnjami na področju konstrukcije in izdelave orodij ter z našo programsko in strojno opremo smo sposobni izdelovati najzahtevnejša orodja po konkurenčnih cenah in v kratkih rokih.

Zadovoljstvo
kupcev

5.0

Kakovost in dobavni rok postavljamo na prvo mesto. Svojim kupcem zagotavljamo kakovosten izdelek, individualno obravnavanje želja in visoko odzivnost. Naši cilji niso kratkotrajni posli, temveč dolgoročno sodelovanje s partnerji, zato pri izdelavi novih orodij posvečamo veliko pozornost lastnemu razvoju s podporo visoke tehnologije, kar zagotavlja izdelavo zahtevnih visoko kvalitetnih in sodobnih orodij.

Mi in izbrane tretje strani uporabljamo piškotke ali podobne tehnologije za tehnične namene in, z vašim soglasjem, za funkcionalnost in merjenje, kot je določeno v politiki piškotov.
Svoje soglasje lahko kadarkoli svobodno podate, zavrnete ali prekličete prek dostopa do panela s preferencami. Zavrnitev soglasja lahko vpliva na razpoložljivost in delovanje določenih funkcij.